Doi poliţişti au fost băgaţi în spital de un şofer beat. „Aventurierul“ le-a distrus şi maşinile agenţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 4, în Capitală. Cei doi poliţişti au fost răniţi de un şofer care conducea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cei doi agenţi de circulaţie paricipau la un filtru auto, pe Bd. Eliade, între Aviatorilor şi Primăverii. Unul dintre ei se afla pe şosea, iar celălalt în maşină în momentul în care şoferul beat a izbit frontal cele două autoturisme ale Poliţiei.

Atât agenţii, cât şi şoferul vinovat au fost transportaţi la spital. Bărbatului i s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Unul dintre poliţişti şi şoferul aflat sub influenţa alcoolului au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar celălalt om al legii a fost dus la Spitalul Elias. „Şoferul nu are leziuni grave, doar o fractură de piramidă nazală. El a fost internat dar urmează să fie externat cât de curând. Poliţistul nu avea leziuni şi a fost trimis acasă“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, doctorul Bogdan Opriţa, purtător de cuvânt al Spitalului Floreasca.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite