Un şofer băut a fost fugărit de oamenii legii, azi-noapte, prin Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi-noapte, în jurul orei 00.30, poliţiştii din cadrul Brigăzii Rutiere  au depistat, pe Calea Griviţei din sectorul 1, un şofer de 23 ani, din judeţul Ilfov, care se afla la volanul unui autoturism marca Daewoo Matiz având o concentraţie alcoolică de 0,97 mg/l alcool în aerul expirat. Bărbatul nu a oprit la două filtre ale Poliţiei, oamenii legii fiind nevoiţi să-l urmărească, pentru a-l prinde.

„Şoferul nu a oprit la două filtre ale poliţiştilor rutieri. Agenţii au plecat în urmărirea lui şi l-au prins“, a declarat, pentru „Adevărul“, Andrei Codău, comisar la Poliţia Rutieră.

Bărbatul a avut o atitudine sfidătoare faţă de poliţişti, declarând că nu a condus niciun autoturism. El avea două sticle de vin în maşină şi mai multe pahare. Alături de el, în autoturism se mai afla încă un pasager aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost condus la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite