Pistolarul cu BMW urmărit de poliţişti prin Bucureşti, timp de două ore, a fost prins!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două echipaje de la Poliţia Rutieră au fost pe urmele şoferului care a tras mai multe focuri de armă în zona Moşilor, la intersecţia cu strada Făinari.

Bărbatul a gonit pe străzile Capitalei timp de aproape două ore.

Din primele informaţii se pare că şoferul care conducea autoturismul BMW a fost deranjat în trafic de un taximetrist de la firma Meridian şi a încercat să-şi facă singur dreptate. Astfel, el a scos un pistol cu bile şi a tras.

“Bărbatul a spart geamul stânga spate al autoturismului taxi și a tras, apoi s-a urcat în propria mașină și a plecat. Acesta deține pistolul în mod legal”, a precizat la Realitatea TV purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Alexandru Niculaie.

Îngrozit, taximetristul a sunat la 112, la fața locului fiind trimisă o echipă de medici SMURD. La dispeceratul de urgență au fost înregistrate, în jurul orei 09.45, mai multe apeluri ale unor cetățeni care semnalau incidentul din trafic.

Bărbatul are doar răni superficiale, la nivelul toracelui, după cum a precizat Niculaie.

Surse apropiate susțin că cei doi protagoniști se cunoșteau, fiind implicați anterior într-o altă altercație. Bărbatul rănit nu a depus plângere la Poliție.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite