PANICĂ Un psihopat înţeapă cu un ac oamenii din tramvai. Prima victimă şi-a făcut urgent analizele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un anunţ disperat pe internet anunţă prezenţa unui bărbat, aparent cu probleme psihice, din Bucureşti, care înţeapă lumea cu un ac. Cazul a  fost semnalat de o tânără, care a căzut victimă, în urmă cu cinci zile, în tramvaiul 41. Poliţiştii confirmă acest caz.

"Astăzi, 5 ianurie 2012, în jurul orei 8:45, în tramvaiul 41 ce venea dinspre Billa Drumul Taberei spre Lujerul, prietena mea a fost înţepată cu un ac de o persoană încă neidentificată", a scris Florin pe reţeaua de socializare online. Aceasta persoana a urcat in spatele ei odata cu ea la statia 41 de la Billa DT iar apoi a simtit o intepatura tare in piciorul drept", a povestit pentru bucuresti.adevarul.ro prietenul victimei.

Când s-a uitat în spate, femeia a văzut că persoana avea o bască în mână şi a aruncat-o într-o pungă şi apoi se chinuia să arunce în ea ceva ce părea lipit de podul palmei.
Victima a rămas în stare de şoc şi nu a realizat ce s-a întâmplat exact, dar cand şi-a revenit şi-a dat seama ce i s-a întâmplat a reuşit sa faca poze persoanei care s-a dat jos la statia Lujerului.

"Am mers la Institutul de Boli Infectioase "Prof. Dr. Matei Bals" unde s-a constatat intepatura (se vedea cu ochiul liber) i s-au recoltat probe pentru analize de sange si i s-au facut cateva vaccine profilactice pentru ce s-a putut", a explicat tânărul.

Semnalmente psihopatului: aproximativ 40 de ani, inaltime aprox 1.80, geaca culoare dechisa.poara ochelari de vedere, tuns scurt.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite