Un poliţist din Jilava este judecat pentru un accident în care a murit un coleg de-al său din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist din Jilava a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, care îl acuză că a provocat un accident de circulaţie în urma căruia a murit un agent de poliţie de la Secţia 19 din Capitală.

Daniel Ionuţ Lixandru, agent de poliţie în cadrul Poliţiei Comunale Jilava, a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă.
Accidentul a avut loc în 11 octombrie 2010, pe DN 6, după ce agentul Daniel Ionuţ Lixandru a ajuns cu maşina pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu autoturismul condus de G.M., agent de poliţie la Secţia 19.

Potrivit procurorilor, Lixandru a pierdut controlul volanului din cauză că mergea cu viteză „neadaptată la condiţiile de trafic rutier". De asemenea, poliţistul nu s-a asigurat că poate să facă "manevre de trecere de pe o bandă de circulaţie pe alta fără a pune în pericol sau perturba siguranţa celorlalţi participanţi la trafic".

Poliţistul din Capitală a suferit leziuni grave şi a decedat înainte de venirea echipajului de prim ajutor, potrivit MEDIAFAX.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite