Un poliţist este cercetat pentru mită: a primit 1.000 de euro de la o femeie pe care a minţit-o că are un dosar la circă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au început urmărirea penală faţă de un agent de la circa 10. Acesta a pretins şi primit de la o femeie 1.000 de euro pentru a soluţiona un dosar în care aceasta ar fi apărut ca şi făptuitoare. Dosarul nu exista.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în perioada 18.10.2011 - 26.10.2011, agentul de poliţie a indus-o în eroare pe denunţătoare, pretinzând în mod nereal că la Secţia 10 Poliţie ar exista un dosar penal în care aceasta ar fi avut calitatea de făptuitoare, solicitându-i suma de 1.000 euro pentru soluţionarea favorabilă a cauzei.

Acţiunea a fost coordonată de procurorii de la Parchetul Captialei, împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Bucureşti. Ei l-au surprins în flagrant pe poliţist în timp ce primea suma de 1000 de euro de la o denunţătoare.

Până la momentul actual, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite