Un pieton a fost lovit mortal de un șofer băut care a distrus și gardul dintr-o stație de tramvai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul de circulație soldat cu moartea bărbatului s-a petrecut, aseară, în zona Ștefan cel Mare.

Polițiștii spun că Daniel B. (29 de ani) se deplasa, aseară, în jurul orei 20.40, cu o autoutilitară marca Peugeot Partner pe Șoseaua Ştefan cel Mare dinspre Calea Dorobanţilor către Mihai Bravu.

Când a ajuns la intersecţie cu strada Despot Vodă, el l-a accidentat grav pe Mihai M. de 53 ani, din Bucureşti, care traversa pe zebră, însă pe culoarea roşie a semaforului electric pietonal.

După impactul cu pietonul, mașina a lovit și refugiul staţiei RATB „Dr. Grozovici” distrugând gardul metalic de protecţie al refugiului pe o lungime de 9 metri.

În urma accidentului pietonul a fost transportat la spital unde a decedat.

Conducătorul auto fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool în aerul expirat, acesta fiind condus la Institutul Naţional de Medicină Legală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un scuterist vitezoman a ajuns la spital

Tot aseară, în jurul orei 21.45, Ionuţ Z. de 25 ani, din judeţul Olt a condus un scuter Șoseaua Virtuţii dinspre Bulevardul Constructorilor către Splaiul Independenţei.

El s-a urcat pe vehicul deși nu avea permis de conducere sau curs de legislaţie. Când a ajuns în apropierea Podului Ciurel, el nu a adaptat viteza la condiţiile de drum și a pierdut controlul scuterului. A căzut și s-a accidentat grav.

În urma accidentului Z. Ionuţ a fost transportat la spital, unde a rămas internat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite