FOTOGALERIE Două mașini s-au ciocnit frontal pe Calea Victoriei. Una dintre maşini aparţine SPP-ului. O femeie rănită pe trotuar este în comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două mașini au fost implicate, astăzi, într-un accident de circulație care s-a produs pe Calea Victoriei. Unul dintre autoturisme a ricoșat și a ajuns pe trotuar unde a lovit o persoană. Una dintre maşini aparţine SPP-ului. Femeia rănită pe trotuar este în comă la spital

UPDATE : Femeia lovită pe trotuar, pe Calea Victoriei, de o maşină condusă de un cetăţean spaniol care a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi intrat într-un alt autoturism este în comă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. „Este în stare foarte gravă. Este în comă, în secţia de Anestezie Terapie Intensivă“, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa, citat de Mediafax.

Şoferul autoturismul BMW a fost şi el rănit în urma accidentului, după ce maşina s-a răsturnat.

Purtătorul de cuvânt al SPP, Bogdan Onea, a declarat că unul dintre cele două autoturisme implicate în accidentul de pe Calea Victoriei aparţine Serviciului şi că acesta nu făcea parte din nicio coloană oficială.

„Autoturismul nostru se deplasa pe Calea Victoriei. Acesta nu făcea parte din nicio coloană oficială. Autoturismul a fost lovit de către un alt autoturism, de teren. În prezent se fac cercetări“, a declarat maiorul Bogdan Onea, pentru sursa citată.

El a mai spus că şoferul SPP va fi supus unei evaluări medicale.

Martorii au povestit că mașinile s-au ciocnit frotal și în urma impactului au ajuns pe trotuar unde au lovit o femeie de aproximativ 40-50 de ani care circula prin fața hotelului Golden Tulip.

Accidentul de circulație ar fi fost produs de un tânăr spaniol care a motivat că se grăbea la o întâlnire și a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București, o mașină de intervenție cu apă și spumă, dar și un echipaj medical.

Potrivit pompierilor nu au fost persoane încarcerate în cele două mașini, dar zona este supravegheată de echipajele de intervenție.

image

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI DE CIRCULAȚIE DE PE CALEA VICTORIEI

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Poliției Rutiere București, Ioana Stancu a declarat că în accidentul de circulație au fost implicate un SUV Mercedes și un autoturism BMW care se deplasau, unul pe Calea Victoriei și un altul pe Bulevardul Dacia. La intersecție, cele două mașini s-au ciocnit frontal și au ricoșat pe trotuar unde au lovit-o pe femeie.

Aceasta, dar și șoferul din BMW au fost răniți și transportați la Spitalul de Urgență Floreasca pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii mai spun că circulațiaîn zonă a fost blocată timp de aproape o oră, iar în prezent a revenit la normal.

Agenții de circulație fac cercetări la fața locului și precizează că accidentul de circulație nu a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în respectiva intersecție.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite