Un nigerian şi trei români vor fi judecaţi pentru trafic de heroină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea a transportat aproape 60 de kilograme de droguri în Italia.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au dispus, astăzi, trimiterea in judecată a lui Iwuchukwu Chinagolu Eze(29 de ani), cetăţean nigerian, Ionuţ Marian Bardaş, zis „Castoru” (27 de ani) şi Aurel Pîrvu, zis „Kappa” (26 de ani) care se află în arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de  iniţiere,  constituire  şi aderare la un grup infracţional organizat şi trafic ilicit de droguri de mare risc.

Pentru aceleaşi infracţiuni va fi judecată şi Lorraine Silvia Ştefan (29 de ani) pentru care s-a dispus arestarea preventivă în lipsă. Anchetatorii spun că Eze Iwuchukwu Chinagolu a iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat, la care au aderat şi Ionuţ Marian Bardaş, Aurel Pîrvu şi Lorraine Silvia Ştefan pentru realizarea unor transporturi de heroină din Turcia în Italia.

Sub coordonarea liderului grupării, Iwuchukwu Chinagolu Eze, membrii grupării au transportat în Italia cantitatea de aproximativ 57 kilograme heroină, disimulată în genţi special confecţionate. Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite