Un nevăzător a căzut într-un canal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manolache Comşa, un bătrân nevăzător din Bucureşti, şi-a dislocat umărul după ce a ajuns într-un canal neacoperit.

 Bărbatul mergea către Asociaţia Nevăzătorilor şi, în momentul când a ajuns lângă staţia de autobuz Electroaparataj, din sectorul 2, a călcat într-un hău adânc de trei metri.

„Mergem pe trotuar liniştit. Deodată am simţit că bastonul intră într-o gaură, dar n-am mai putut să mă opresc. M-am dus şi eu după el. În cădere mi-am rupt umărul şi m-am lovit la cap. Am stat pe fundul gropii mai bine de 15 minute, până a venit un băiat să mă scoată”, ne-a povestit, speriat, Manolache, în timp ce primea îngrijiri medicale la Spitalul Sf. Pantelimon.

Cazul bătrânului nu este singular. Şi alţi orbi au păţit-o, într-un Bucureşti plin de capcane. „Ne lovim de maşinile parcate pe trotuar, de biciclişti care dau peste noi şi de şoferi care mai-mai că ne spulberă pe trecerea de pieton”, şi-a mai spus oful Manolache Comşa.

Pentru suferinţa pricinuită, nevăzătorul se gândeşte serios să dea autorităţile locale în judecată.

„E norocos că a scăpat doar cu atât”

După cea fost scos la suprafaţă de trecători, bătrânul a fost preluat de paramedicii de la SMURD, care l-au transportat la Spitalul Sf. Pantelimon. Ajuns la Camera de Gardă, Manolache Comşa a fost supus unor investigaţii complete.

„E norocos că a scăpat doar cu atât. Putea să-şi rupă gâtul, să rămână paralizat sau chiar să moară. I-am pus umărul la loc. Va sta cu bandajul 21 de zile pentru a se reface umărul”, ne-a declarat dr. Mircea Ungureanu, purtătorul de cuvânt al spitalului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite