Un hoț care păcălea bătrâni, a fost reținut de polițiști. Vezi cum îi convingea să îl invite în case

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul pretindea că este angajat la firma de cablu, la furnizorul de electricitate sau că le repară aparatul de aerul condiționat și le fura banii vârstnicilor.


Poliţişti Secţiei 1 Poliţie - Biroul Ordine şi Siguranţă Publică l-au prins, ieri, pe Relu P. de 35 de ani, din Bucureşti, în timp ce acesta se plimba pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

În urma unor verificări, polițiștii au aflat că tânărul obișnuia să fure din locuințele bătrânilor profitând de naivitatea acestora. Astfel, pe 15 august, sub pretextul că îi repară aerul condiţionat, a pătruns în locuinţa unui bătrân de 89 de aniacestuia, de pe b-dul Gheorghe Magheru, sector 1, și, profitând de neatenţia proprietarului, a sustras suma de 400 lei din sufragerie.

Pe 7 iulie, la ora 12.00, sub pretextul că este lucrător al unei societăţi de transmisie prin cablu, a pătruns cu  acordul  lui  Georgetei S.  de  78 de ani, în locuinţa sa din B-dul Nicolae Bălcescu şi profitând de neatenţia acesteia a sustras suma de 1.900 lei din dormitorul locuinţei.

O altă faptă a fost comisă pe 5 august, în jurul orei 12.00 , când a pretins că este angajat al unei societăţi de distribuţie a energiei electrice. El a fost lăsat de proprietara în vârstă de 89 ani să intre în locuinţa de pe B-dul Magheru, și, profitând de neatenţia proprietarei, a sustras suma de 800 lei ce se afla în sufrageria locuinţei.

Suspectul a fost reținut pentru furt și va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucuresti cu propunere de arestare preventivă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite