Un deţinut de la Penitenciarul Rahova dă în judecată postul National TV pentru că „i-a deranjat psihicul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un deţinut de la Penitenciarul Rahova a fost nemulţumit că filmul Ştefan cel Mare, difuzat de postul Naţional TV, a fost întrerupt de publicitate.

„În ziua de 25 - 08 - 2008, la postul de televiziune Naţional TV Bucureşti în jurul orei 20.15 a fost difuzat filmul Românesc Ştefan Cel Mare, iar în timpul filmului au difuzat reclamă, încît sa amestecat filmul cu reclama în mintea mea, încît nam înţeles nimic din film pentru căci mau păcălit că dă film, iar iei au dat reclamă în timpul filmului, iar dacă doreau să dea reclamă în timpul filmului trebuia să spună căci dă reclamă în timpul filmului, iar eu alegeam alt post de televiziune care spune căci dă film şi aşa este până la sfârşitul filmului de la început şi până la sfârşit, şi ca exemplu TVR 1 şi TVR 2”. Asta spune deţinutul într-o plângere ajunsă pe masa instanţei şi redată de paginademedia.ro.

Puşcăriaşul a cerut „cel mai bun avocat din oficiu” şi daune de 50 de milioane de euro. Ulterior, deţinutul pare a se fi răzgândit: „solicit cuantumul în lei de 180.000.000 lei Noi”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite