Un concurs de volei pe plajă va fi organizat la mallul din Berceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mall-ul din Berceni, Sun Plaza, astăzi, de la ora 16.00, se dă startul turneului de beach volei. Bucureştenii mai pot alege, în acest weekend, turul cultural al Centrului istoric ori participarea la raidul maşinilor ARO.


Meciul inaugural al turneului de beach voley va fi disputat între manechinele Andreea Tivadar şi Alexandra Bădescu. Ele vor începe distracţia pe cea mai înaltă plaja din Capitală, situată la etajul întâi al centrului comercial Sun Plaza. Suprafaţa plajei este de 3.400 de metri pătraţi.

Luna prin telescop

De asemenea, mâine, cei care vor să „citească în stele” vor putea observa luna la Primul Pătrar, planeta cu inele, Jupiter, dar şi galaxii printr-un telescop de mari dimensiuni ce va fi amplasat la marginea Bucureştiului.

Programul de observaţii impus de Fundaţia Calea Victoriei începe la ora 22.00 şi se termină oficial la 3.00. Întâlnirea cu Adrian Sonka, lectorul evenimentului, are loc la ora 21.00, la Statuia Aviatorilor.

Transportul în afara oraşului se va realiza cu sprijinul celor care au maşină. Pentru a putea vedea stelele căzătoare aveţi nevoiede sac de dormit sau şezlong, îmbrăcăminte groasă, spray împotriva ţânţarilor, lanternă cu lumina cât mai slabă. Pentru a putea participa la întâlnire trebuie să plătiţi 30 de lei (preţ întreg), iar studenţii au reducere de 5 lei. Înscrieri se pot face la contact@victoriei.ro.

Pentru „leneşi”, cei care nu vor să plece prea departe de oraş, tot Fundaţia Calea Victoriei le propune un tur prin centrul încărcat de istorie al Capitalei, în compania lectorului Anita Sterea. Turul include opriri pe strada Lipscani, la Hanul lui Manuc, Biserica Sfântul Dumitru de Jurământ şi traseu de la Mănăstirea Stavropoleos, Palatul Postelor (azi Muzeul Naţional de Istorie), Palatul Caru cu Bere, şi până la Palatul CEC, Palatul Băncii Naţionale a României, Palatul Bibliotecii Nationale, Hanul cu Tei sau Pasajul Vilacross. Întâlnirea a fost stabilită în faţa Băncii Naţionale, la ora 18.00.

Raidul Zimbrilor

Duminică, pe platoul din faţa Academiei Militare, compania Automobilia organizează a doua ediţie a Raidului Zimbrilor, eveniment ce va reuni posesorii şi fanii automobilelor ARO M461. Evenimentul va debuta cu o expoziţie aniversară, 50 de ani de la proiectarea modelului M461 şi 40 de ani de la încheierea expediţiei transafricane.

Expoziţia se va desfăşura în intervalul 8.30 - 9.30, în faţa Academiei Militare. Va urma un raid care va străbate pădurea Comana. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite