Un cetăţean olandez, autorul jafului de la casa de schimb valutar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CAPTURAT Autorul jafului de miercuri, de la casa de schimb valutar de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, a fost prins ieri, în jurul prânzului, de agenţii de la Secţia 1 de Poliţie.

Patrick Mahtani Monahar, care s-a născut în Camerun dar are cetăţenie olandeză, a fost ridicat de către oamenii legii de la locuinţa prietenei sale, de origine română, din cartierul Berceni.

Bărbatul a fost recunoscut foarte repede, în special din cauza unei cicatrici vizibile de pe ceafă. „A fost o colaborare bună între oamenii noştrii, procurorii de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 şi agenţi SRI. L-am prins în mai puţin de 24 de ore, ceea ce este extraordinar “, a declarat, pentru „Adevărul“, şeful Poliţiei Sectorului 1, Marius Voicu.

Hoţul, în vârstă de 24 de ani, a reuşit să fure în jur de 6.900 de lei, în diferite valute după ce i-a dat un pumn casierei. El îi ceruse acesteia un pahar cu apă, pentru a reuşi să o facă să deschidă uşa. Prejudiciul nu a fost recuperat în totalitate, hoţul reuşind să cheltuie aproximativ jumătate din banii furaţi.

Vroia să îşi deschidă o firmă de electrice
Bărbatul a venit în România în luna februarie a acestui an pentru iubita sa, pe care o cunoscuse în Olanda. Vroia să îşi deschidă o firmă de electrice în Capitală şi aştepta o sumă de bani de la nişte viitori parteneri de afaceri din America. Între timp, însă, avea de returnat nişte bani unor persoane de aici, aşa că a recurs la această modalitate pentru a-şi onora datoriile. Patrick a filat timp de două zile casa de shimb valutar înainte de a da „lovitura“.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite