Patronul unui restaurant din Capitală a fost reţinut după ce a fost prins că vindea cocaină în cluburi de fiţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Popa Dominic, de 35 de ani, a fost reţinut pentru trafic de droguri de mare risc, el fiind acuzat că a comercializat cocaină în cluburi şi restaurante din Bucureşti.

Procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism l-au reţinut pentru 24 de ore pe Florin Dominic Popa, de 35 de ani, din Bucureşti, pentru trafic ilicit de droguri de mare risc în formă continuată.

Bărbatul este acuzat că, în cursul lunii mai 2011, în mod repetat, în incinta unor cluburi şi restaurante din municipiul Bucureşti, a procurat şi comercializat diferite cantităţi de cocaină la preţul de 100 de euro/gram. El este patronul clubului" Chez Marie" din Bucureşti, unde distribuia o parte din droguri. Surse apropiate anchetei susţin că acesta vindea stupefiante şi în Bamboo.

Drogurile erau aduse din America de Sud. Informaţiile despre traficul de droguri în care era implicat Dominic au început să apară încă din noiembrie 2010. În martie 2011 s-a înregistrat un dosar de cercetare. Bărbatul a fost prins pe Areoportul Otopeni, pe 25 septembrie.

Acesta a fost reţinut preventiv pentru 29 de zile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite