Un bătrân de 87 de ani, la volanul unui Chevrolet, a accidentat o bătrână de 78 de ani pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, în jurul prânzului, T. Ioan de 87 de ani din Bucuresti, a lovit-o pe trecerea de pietoni de pe Şoseaua Colentina pe F. Nona în vârstă de 78 de ani. Femeia a ajuns la spital iar cazul este cercetat la Biroul Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

Bătrânul conducea autoturismul propriu, marca Chevrolet, ieri, la 16.15, pe Şoseaua Colentina, dinspre strada Ziduri Moşi către Bulevardul Doamna Ghica. După ce a traversat intersecţia cu strada Voievod Vitovoi, a lovit în plin o bătrânică de 78 de ani, din Bucuresti, care se angajase în traversarea străzii pe trecere, la culoarea verde a semaforului.

Accidentată grav, femeia a rămas internată la spital. Conducatorul auto de vârsta a treia a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

„Este în regulă ca o persoană să conducă chiar şi la vârsta de 150 de ani dacă poate să şofeze. Nu noi suntem cei care hotărâm asta, ci medicii. Înainte de ’89 era stipulat ca persoanele cu vârsta de peste 60 de ani să îşi facă controale în fiecare an, dacă vroiau să aibă, în continuare, permis de conducere, conform legii 328 din 1966. Acum nu mai este aşa“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, comisarul-şef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite