ACCIDENT GRAV Un pensionar de 74 de ani a fost călcat de tramvai. A murit după jumătate de oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi-dimineaţă, în jurul orei 10.30, un bărbat în vârstă de 74 de ani a fost lovit de un tramvai de pe linia 32, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni de pe Calea Rahovei. Poliţiştii nu au stabilit încă dacă bătrânul a trecut pe culoare roşie a semaforului.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 10.30. Tramvaiul, care circula dinspre Piaţa Rahovei către Sebastian l-a lovit în plin pe bătrân. Acesta din urmă traversa strada pe trecerea de pietoni la intersecţia Calea Rahovei cu Bârcă.

Din primele informaţii, se pare că pensionarul traversa pe culoarea roşie a semaforului dar nu se ştie cu certitudine întrucât unii dintre martori spun că ar fi trecut pe culoarea verde. „Circulaţia este încă blocată pe ambele sensuri de mers ale tramvaiului“, a declarat Ioana Stancu, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti.

image

Potrivit RATB, la faţa locului s-a intervenit cu utilaje de la depoul Giurgiu pentru a scoate victima de sub roţile vehiculului.

CITEŞTE ŞI: Tramvaie vechi ca-n Bucureşti, în toată ţara nu găseşti: peste 30 la sută dintre ele ar trebui scoase definitiv din circulaţie

Bătrânul a intrat în stop cardio-respirator. La faţa locului s-au deplasat cei de la SMURD care au încercat să-l resusciteze preţ de mai multe zeci de minute, dar fără niciun rezultat. „S-a intervenit şi cu o maşină de descarcerare pentru a reuşi să-l scoatem de acolo. I s-au aplicat manevre de resusciatere dar nu a mai putut fi stabilizat. S-a declarat decesul la faţa locului în jurul orei 11.00“, a spus doctorul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al SMURD.

Reprezentanţii Regiei recunosc faptul că zona Rahova este una foarte periculoasă atât pentru pietoni cât şi pentru vatmani din cauza fluxului mare de persoane care traversează de multe ori neregulamentar.

image

Capturi de la locul accidentului: Antena3

Se aşteaptă procesul verbal de la Poliţie pentru ca regia să înceapă o anchetă internă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite