Un bărbat şi-a înjunghiat iubita de 16 ani şi a omorât-o pe mama acesteia din cauză că liceanca nu-i mai răspundea la telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi-noapte, în jurul orei 23.30, un bărbat în vârstă de 24 de ani din Ialomiţa şi-a înjunghiat iubita şi a omorât-o pe mama acesteia din cauză că tânăra în vârstă de 16 ani vroia să se despartă de el. Fata s-a decis să nu-i mai răspundă la telefon aşa că bărbatul i-a făcut o vizită. El le-a atacat pe amândouă cu un briceag: mama a murit iar fata a ajuns în stare gravă la spital. Bărbatul a sunat la 112.

Georgiana Măianu (16 ani) o liceancă din sectorul 3 se întâlnea de mai mult timp cu Ionel Preda (24 de ani). Bărbatul este originar din Ialomiţa dar stătea în chirie în Capitală. În urmă cu câteva zile, fata i-a spus că nu vrea să se mai întâlnească, iar ieri a refuzat să-i mai răspundă la telefon. Bărbatul s-a enervat foarte tare şi-a luat un briceag cu el şi s-a dus către locuinţa fetei de pe strada Raşoviţa nr. 20, din sectorul 3. 

Aceata era cu mama ei în casă. Ionel Preda nu a stat prea mult pe gânduri şi le-a atacat pe amândouă. Potrivit poliţiştilor de la Serviciul Omoruri, care se ocupă de caz, el le-a înjunghiat de mai multe ori în zona trunchiului şi în zona membrelor. Fata a fost transportată de urgenţă la Spitalul Sf. Pantelimon unde se află în stare gravă.

Din păcate mama ei, Dumitra Văduva (37 de ani), a murit pe loc, în sufrageria apartamentului din sectorul 3.
Bărbatul a intrat în panică şi a sunat la 112 pentru a anunţa că sunt două femei rănite, dar nu înainte de a fugi de la locul faptei. El a fost găsit de poliţiştii de la secţia 12 lângă parcul Cuza, la câteva ore după incident. El este cercetat în stare de reţinere de procurorii de la Parchetul Capitalei şi de agenţii de la Serviciul Omoruri.
Dumitra Văduva a fost transportată la IML pentru a i se face necropsia.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite