Un bărbat s-a aruncat de la etajul cinci la Parchetul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat, reţinut pentru lipsire de libertate, a profitat de neatenţia poliţiştilor şi s-a aruncat în casa liftului Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti de la etajul cinci al sediului din strada Scaune 1-3.

UPDATE ORA 13. 27 Poliţia Capitalei a declanşat o anchetă internă pentru a stabili dacă poliţistul care-l păzea pe bărbatul care s-a aruncat de la etajul Parchetului se face vinovat sau nu de neglijenţă în serviciu. Parchetul Judecătoriei sectorului 3 Bucureşti nu va propune nicio măsură preventivă faţă de bărbat până la stabilizarea acestuia.

UPDATE ORA 13.17 Bărbatul care s-a aruncat în casa liftului din sediul Parchetului Capitalei fusese reţinut după ce şi-ar fi bătut şi sechestrat concubina. „Învinuitul era cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate pentru că, la data de 09.08.2011 a închis-o pe fosta sa prietenă în locuinţa acesteia, a târât-o pe podeaua încăperii, după care a legat-o la gură cu ajutorul unei batiste şi i-a produs leziuni de comprimare la nivelul gâtului. Totodată, după ce a închis toate geamurile locuinţei, învinuitul a dat drumul la gaze spunând victimei că vor muri împreună. La scurt timp, învinuitul a ascultat rugăminţile victimei şi a ieşit din locuinţă împreună cu aceasta. Referitor la incidentul de la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti se efectuează cercetări de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti”, au declarat reprezentanţii Parchetului Capitalei.

UPDATE ORA 13.05 Accesul în incinta Parchetului Capitalei a fost restricționat pentru cercetări.

UPDATE ORA 13.00 Ambulanța îl va transporta pe bărbat la Spitalul de Urgență Floreasca. Între timp se fac verificări despre împrejurările în care s-a produs incidentul.

UPDATE ORA 12.50 Medicii spun că tânărul în vârstă de 30 de ani a suferit un traumatism cranian grav după ce a sărit de la aproximativ 15 metri și va fi transportat cu ambulanța la spital.

La fața locului se află trei echipaje SMURD. Din primele informații, bărbatul este rănit, dar a supraviețuit.

Acesta fusese reţinut de procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 3 pentru lipsire de libertate și vătămare corporală. El era cercetat de polițiști după ce și-ar fi sechestrat concubina.

Bărbatul a fost ridicat ieri, la ora 16, şi urma să fie adus astăzi în faţa judecătorilor pentru mandat cu propunere de arestare preventivă.

Vom reveni cu amănunte

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite