Un bărbat a murit după ce a fost călcat de un camion al Armatei pe Bulevardul Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima accidentului petrecut în această dimineaţă nu a fost încă identificată. Din primele informaţii ale poliţiştilor, se pare că bărbatul a încercat să traverseze strada fără să se asigure şi a ieşit în faţa camionului.

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, în această dimineaţă, după ce a fost lovit de un camion al Ministerului Apărării Naţionale pe Bulevardul Ghencea din Bucureşti. Din primele date ale anchetei, se pare că bărbatul a vrut să traverseze, însă nu s-a asigurat şi a ieşit chiar în faţa camionului. Şoferul a încercat să frâneze, dar a fost prea târziu. L-a lovit din plin, accidentându-l grav. Până la sosirea ambulanţei, bărbatul a murit.

Locuitorii din zonă susţin că victima ar fi o persoană fără adăpost, însă poliţiştii nu au confirmat acest lucru deocamdată. "Şoferul a declarat că l-a surprins traversând strada neregulamentar. Datorită gabaritului nu a putut să frâneze în condiţii de siguranţă şi l-a prins sub roţile autotrenului", a declarat subinspectorul Andrei Codău, de la Poliţia Rutieră, pentru Realitatea TV.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite