Un bancomat a fost tăiat cu flexul şi golit imediat după ce a fost alimentat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bancomat din Sectorul 6 a fost spart, în noaptea de joi spre vineri, hoţii luând toţi banii din aparat, după ce au tăiat cu un flex cutiile în care se aflau aceştia, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan. Conform informaţiilor poliţiştilor, ATM-ul a fost alimentat chiar în cursul zilei de ieri. Deocamdată nu se ştie la cât se ridică paguba.

n bancomat al Băncii Române de Dezvoltare (BRD) plin cu bani a fost spart azi-noapte, în jurul orei 2.15. Infractorii s-au folosit de un flex şi de două leviere pentru a deschide bancomatul. ATM-ul era situat în curtea unei societăţi comerciale de pe Bulevardul Preciziei din sectorul 6. Anchetatorii au stabilit că autorii au sărit gardul societăţii comerciale, au pătruns în ineterior, unde se afla bancomatul, au tăiat balamalele au luat toţi banii din casetele bancomatului şi au fugit.

Au lăsat sculele la locul faptei
„Au tăiat cu flexul balamalele şi au reuşit să sustragă, cu ajutorul levierelor cutiile cu bani. Din informaţiile noastre, bancomatul fusese alimentat chiar în cursul zilei de ieri de reprezentanţii băncii, pentru că timp de două luni nu a funcţionat. Deocamdată nu ştim la cât se ridică paguba provocată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul-şef Christian Ciocan. El a mai spus că făptaşii şi-au lăsat „ustensilele” la faţa locului.

Perimetrul era păzit de doi oameni
Agenţii de poliţie au fost anunţaţi de reprezentanţii băncii, care au fost alertaţi de spargere la rândul lor prin intermediul sistemului de alarmă al unităţii. Ei au constatat că societatea era păzită de doi paznici, dar aceştia nu au văzut nimic. „Siguranţa perimetrului societăţii era asigurată de doi paznici. Aceştia aveau ca obiectiv doar curtea unităţii, nu şi bancomatul”, a mai spus Ciocan. Anchetatorii fac cercetări în cntinuare pentru a-i identifica pe autori.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite