Un copil din Bucureşti fost incendiat de tatăl său. Bărbatul susţine că cel mic a căzut de fapt pe reşou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tatăl este cercetat după ce fiul său a fost internat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" având arsuri de gradul trei la nivelul capului, a gâtului şi la mâna dreaptă. Părintele acestuia susţine că cel mic a căzut pe un reşou.

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, a fost înregistrată, marţi, o cauză penală având ca obiect săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Din primele cercetări a rezultat faptul că cel mic a fost internat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" cu diagnosticul "arsură prin contact la nivelul capului, a gâtului şi mâna dreaptă, grad III, veche de trei ore".

La momentul producerii incidentului, minorul se afla împreună cu tatăl său în locuinţa proprie, dormind într-o cameră ce avea improvizat un reşou pentru încălzire.

Tatăl minorului a precizat că, în momentul producerii incidentului, dormea împreună cu băiatul, iar acesta probabil s-a trezit şi a căzut din pat peste reşoul improvizat din cameră. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii judiciare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite