Ultimul weekend de promoţii în mall-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima perioadă de reduceri a acestui an se va încheia la data de 15 aprilie, ceea ce înseamnă că acesta este ultimul weekend în care bucureştenii mai pot profita de reducerile din mall-uri.

La 15 ianuarie a început prima rundă a promoţiilor din 2010, când vitrinele marilor magazine din mall-uri au afişat reduceri de până la 70 şi chiar 80 de procente. În perioada 15 ianuarie- 15 aprilie, produsele au costat mai puţin, întrucât a avut loc lichidarea de stoc a articolelor din sezonul toamnă- iarnă.

Unele magazine încă mai practică reduceri pe ultima sută de metri. Astfel, în Vitantis Shopping Center, printre magazinele care au promoţii se numără Kenvelo (la cumpărături de 300 de lei, clientul achită doar 150 de lei), Champion, care practică reduceri de până la 70 %, Leonardo (cumperi două produse şi achiţi jumătate de preţ la al doilea produs), iar la Pietra, încălţămintea are reduceri de 30%.

Şi în Liberty Center, la mai multe mărci încă mai sunt promoţii, însă doar la anumite produse şi în limita stocului disponibil. La NEXT, până la data de 12 aprilie, reducerile ajung până la 50%, la Eden Shoes, promoţia se prelungeşte până la sfârşitul lunii aprilie (între 10% şi 30% în limita stocului disponibil), iar la Sprider, promoţiile ajung până la 40%.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite