Ultimele reprezentaţii ale stagiunii teatrale în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La începutul acestei luni, împătimiţii de teatru mai au de văzut câteva piese la teatrele bucureştene, dar şi festivaluri în aer liber.

„Un tango mas“, „Gaiţele“, „Depeche//Dance“ şi „Iadul este amintirea“ sunt ultimele spectacole din această stagiune care se joacă la Teatrul Odeon de pe Calea Victoriei.

Pentru reprezentaţiile care încep la ora 19.00, preţul biletelor este între 20 şi 30 de lei. Rezervări se pot face online, la rezervari@teatrul-odeon.ro, şi la telefon 021/3147234. Diseară, la Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu, se joacă de la ora 19.00, „Oscar şi tanti Roz“, cu Oana Pellea şi Marius Manole. La Sala Izvor, „Moartea unui comis voiajor“ este pe afiş.

Ţăndărică a ieşit în parc

„Albă ca Zăpada“ se joacă mâine, de la ora 10.00, în Parcul „Alexandru Ioan Cuza“, fostul IOR, iar joi, „Capra cu trei iezi“ se întâlneşte cu cei mici aproape de bisericuţa de lemn din parc.

Spectacolele, producţii ale Teatrului Ţăndărică, fac parte dintr-un proiect unic în România – „Teatrul Itinerant Ţăndărică“. Acesta presupune instalarea păpuşilor şi a scenei, dotată cu toate utilităţile tehnice necesare, (inclusiv sistem de aer condiţionat) în zonele din care copiii ajung mai greu la teatru, iar oferta de spectacole vine ca o suplinire a „vacanţei teatrale“ din timpul verii.

Preţ Bilete

Grupuri Organizate: 7,42 de lei - doar în timpul săptămânii
Bilete Copii: 10 lei
Bilete Adulţi: 12 lei
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite