Udrea vrea să transforme Bucureştiul într-un "digital city"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a comandat un studiu pentru a găsi modalităţile de promovarea a Bucureştiului. Una dintre metodele găsite de cei care au elaborat studiul a fost transformarea oraşului într-un "digital city".

Jamil Benabdallah, directorul pentru Europa de Est al Detente Consultants, a declarat că promovarea Capitalei trebuie făcută şi pe internet şi pe reţele de social media.

El a explicat că fiecare monument sau obiectiv turistic trebuie să aibă un anumit cod detectat de telefoanele mobile. "Este vorba de un QR code care se fotografiază cu telefonul mobil şi imediat, cu ajutorul internetului, vizitatorul poate afla date istorice despre monument, sau alte obiective din vecinătate. Acest proiect ar trebui implementat cu ajutorul Ministerului Culturii", a declarat consultantul.

Jamil Benabdallah a mai spus că în Bucureşti ar trebui dezvoltate evenimente culturale, atât pentru turişti, cât şi pentru bucureşteni, şi că pot fi create itinerare tematice.

"Trebuie să fie creat un brand turistic pentru Bucureşti şi trebuie implicată populaţia în crearea acerstui brand"a mai spus Benabdallah.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite