UPDATE BILANŢ ÎNSPĂIMÂNTĂTOR 15 hectare de vegtetaţie au ars ieri în Ilfov de la o ţigară lăsată aprinsă: zece de pădurice şi cinci de vegetaţie uscată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul care a izbucnit ieri în jurul orei 14.35 a fost stins de pompieri abia la ora 20.00. În total au ars zece hectare litieră de salcâm de lângă Măgurele şi cinci hectare de vegetaţie uscată. Cauza probabilă de aprindere, din analiza lucrătorilor ISU: o ţigară lăsată aprinsă.

„Ca bunuri salvate amintim patru case şi o stână iar sursa de aprindere, cel mai probabil, jarul de la ţigară în litiera de salcâm. Dacă vom constata că este ceva intenţionat, vorbim cu poliţia. La faţa locului am intervenit cu şase autospeciale cu apă şi spum de la ISU Ilfov şi Bucureşti, două tractoare cu plug pentru a marca brazde în jurul zonei incendiate, pentru ca focul să nu se extindă şi o volă cu care am construit o rampă pentru accesul autospecialelor la râul.Argeş“, a explicat, pentru Simion Petruş, purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov.

Incendiu în pădurea de la Măgurele: patru hectare de vegetaţie şi un hectar de pădure tânără au ars

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite