Bucureşti: VIDEO Ucis şi aruncat în câmp pentru 100 de lei UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţii din cadrul Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei efectuează cercetări în această dimineaţă în şapte locaţii din Bucureşti, Teleorman şi Dâmboviţa pentru a aduna probe în cazul unui tânăr de 23 de ani din Capitală omorât în luna martie a acestui an.

Cadavrul victimei, pe numele său Florian, a fost descoperit la data de 29 martie în câmp în apropere de comuna Frumuşani, între judeţele Câlăraşi şi Ilfov. Tânărul a fost găsit într-o baltă de sânge cu multiple leziuni în zona capului.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Omoruri de la Poliţia Capitalei au descins în această dimineaţă în şapte locaţii din Bucureşti, Teleorman şi Dâmboviţa pentru a-i ridica pe cei cinci suspecţi din acest caz şi pentru a aduna probe.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, atacatorii l-au bătut pe tânărul de 23 de ani până la moarte. Motivul crimei ar fi 100 de lei pe care victima trebuia să îi restituie agresorilor.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Omoruri_20_10_2009.flv width=400 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false

UPDATE1

La ora 10.00, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat că cinci suspecţi au fost prinşi în dimineaţa acestei zile, după ora 6.00, toţi fiind ridicaţi de la adresele unde se aflau. În prezent, suspecţii sunt în cercetări la Poliţia Capitalei, Serviciul Omoruri. De acest caz se ocupă opt procurori. După încheierea acestor cercetări, suspecţii vor fi trimişi la Parchetul de la Tribunalul Bucureşti.

UPDATE 2
Victima, pe nume Florian, a fost acuzat de către doi ditnre atacatori că ar fi sustras 100 de lei din autoturismul unuia dintre ei. Agresorii l-au luat cu forţa de undeva de pe Bulevardul 1 Decembrie şi l-au snopit din bătaie.  Ei l-au lăsat într-o baltă de sânge în apropiere de comuna Frumuşani, din judeţul Călăraţi.  

UPDATE 3
După ce a fost luat de pe Bulevardul 1 Decembrie, Florian a fost dus pe câmp în apropiere de intrarea pe Autostrada Soarelui unde a fost lovit cu pumnii şi picioarele precum şi cu bâte, după care a fost introdus în autoturism împotriva voinţei acestuia. I s-a luat şi telefonul, care a fost găsit ulterior pe şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti, în dreptul intrării în comuna Glina.

Împreună cu agresorii au fost şi trei martori care au asistat la evenimente. După aproximativ 5 minute martorii au plecat cu  maşina cu care au venit, lăsându-i pe suspecţi şi victimă în locul indicat mai sus.

După plecarea martorilor, suspecţii au transportat victima cu autoturismul la o distanţă de circa 20 km. faţă de locul iniţial, tot pe un câmp, situat în apropierea comunei Frumuşani,  la limita judeţelor Călăraşi cu Ilfov, conform unui comunicat emis de Poliţia Capitalei.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus reţinerea celor doi agresori sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. Tribunalul Bucureşti a emis mandate de arestare, dar în urma recursului Curtea de Apel Bucureşti a dispus cercetarea lor în stare de libertate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite