Bucureşti: Accident pe breteaua de deasupra Pasajului Mărăşeşti UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O maşină s-a răsturnat în ieri-noapte, în jurul orei 23.30 pe breteaua de deasupra Pasajului Mărăşeşti, în locul care acum câteva zile a fost distrus asfaltul de bucureşteanul pe terenul căruia s-a construit strada.

Se pare că la faţa locului nu exista un indicator de ocolire, care ar fi trebuit montat de administraţia locală. Astfel, şoferul nu a văzut zona delimitată şi s-a răsturnat cu autoturismul pe terenul respectiv. Din primele informaţii pasagera din dreapta şoferului a fost rănită. Aceasta a fost transportată la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală.

UPDATE:

Şoferiţa Elvira Crăciun în vârstă de 28 de ani nu a adaptat viteza şi a pierdut controlul volanului, astfel încât s-a răsturnat pe proprietatea lui Bănceanu. Potrivit Poliţiei Rutiere, conducătoarea auto este cercetată pentru vătămare corporală.

Reprezentanţii municipalităţii spun că zona a fost semnalizată cu nişte balize care însă au dispărut. "Vom monta alte indicatoare ce nu vor mai putea fi luate. Probabil că le vom pune în beton", a declarat şeful Direcţiei de Infrastructură din Primăria Capitalei, Mădălin Dumitru.

Citeşte şi:
Primăria pune ridichi în asfaltul Capitalei!
Mai mulţi morţi în accidente rutiere în România, în 2008
Adevarul.it: Cod rutier european unic este un mod sigur de a reduce accidentele
Adevarul.it: Zilnic, pe străzile din Italia se înregistrează sute de morţi şi răniţi

Răzvan Bănceanu a plantat legume în centrul Bucureştiului, deasupra Pasajului Mărăşeşti, după ce administraţia a pierdut un proces din cauza indolenţei. Şoferii care circulau pe breteaua care leagă bulevardele Octavian Goga şi Mircea Vodă ocolesc acum cei 400 de metri pătraţi de asfalt distrus de un proprietar de teren.

Răzvan Bănceanu a devenit proprietarul a 400 de metri pătraţi de teren în zona Pasajului Mărăşeşti în anul 2005. La acea vreme, primarul Capitalei, Adriean Videanu, lansa, alături de Ministerul Dezvoltării, proiectul Esplanada, unul dintre cele mai mari complexe imobiliare din România.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite