Bucureşti: UPDATE Împuşcături pentru suc şi jucării pe Calea Văcăreşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au urmărit ca-n filme noaptea trecută, pe Calea Văcăreşti, trei hoţi. Agenţii Secţiei 14 de Poliţie au folosit armamentul din dotare pentru a-i imobiliza pe infractori.

UPDATE

Azi-nopate, în jurul orei 5.00, o patrulă de poliţişti de la Secţia 14 a legitimat trei persoane în zona Calea Văcăreşti din sectorul 4. Cei opriţi de către agenţi cărau doi saci de rafie, în care se aflau sucuri şi jucării furate din două magazine din zonă.

În momentul când i-au văzut pe oamenii legii, doi dintre aceştia au luat-o la fugă.Unul dintre cei doi agenţi a pornit în urmărirea lor şi a reuşit să-i prindă. Pentru a-i determina să se oprească, poliţistul a tras câteva focuri de armă în aer.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, din aceeaşi gaşcă mai fac parte doi tineri care vor fi chemaţi la audieri în cursul zilei de azi.

Ciocan a mai declarat că doi dintre cei trei hoţi prinşi de agenţi sunt minori,  cel major având antecedente penale. 

Două ore mai devreme un scenariu similar s-a petrecut pe o stradă din sectorul 1. Agenţii de la Secţia 2 de Poliţie a Capitalei au observat pe strada Teişani un urmărit local. Poliţiştii au tras un foc în sus şi unul în direcţia suspectului. Bîrbatul urmărit a reuşit însă să scape.

Ciocan a subliniat faptul că pe viitor poliţiştii vor folosi mai des armamentul din dotare în astfel de situaţii, în condiţiile legii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite