Bucureşti: UPDATE Al doilea evadat de la Secţia 9 a fost prins în Herăstrău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei hoţi care au evadat ieri la prânz din arestul Secţiei 9 de Poliţie din cartierul Pantelimon al Capitalei erau colegi de celulă, iar surse din Poliţia Capitalei nu exclud posibilitatea ca cei trei să fi plănuit dinainte fuga. „Au tras de barele gardului până s-a desprins sudura. Cei doi agenţi de poliţie care îi supravegheau nu au văzut nimic. Aceştia sunt cercetaţi acum de procurori“, a declarat azi-dimineaţă purtă

Ultima oră. Unul dintre cei trei evadaţi de la secţia 9 a fost prins în papuci
Bucureşti. Recompensă pentru hoţii evadaţi din secţia 9 la 112

UPDATE 13.30
Costel Pătru, evadatul care a fost prins ieri de poliţişti, a declarat că nu a vrut să fugă, dar a fost luat la bătaie de ceilalţi doi infractori şi obligat să recurgă la acest gest.

UPDATE 13.15
Mihai Spiridon a fost prins în zona Pavilionului H, din Parcul Herăstrău, de agenţii de la Secţia 2 de Poliţie. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, evadatul a trecut ieri pe la prietena lui, care lucrează la un coafor din zona 1 Mai, de la care a luat 100 de lei. El intenţiona să fugă în Spania cu aceşti bani. Spiridon a dormit azi-noapte în locul unde se afla înainte Lacul Văcăreşti. 

"De ieri de când a avut loc evadarea, niciunul dintre agenţii de la Secţia 9 nu a plecat acasă. Suntem acum în căutarea celui de-al treilea evadat", a adăugat Ciocan. 

UPDATE 13.00
Astăzi la ora 12.00 a fost prins în zona 1 Mai din Capitală, Mihai Spiridon, cel de-al doilea evadat. „Era pe stradă, tebuia să se întâlnească cu fratele său”, a spus Ciocan .

Costel Pătru, în vârstă de 20 de ani, a fost primul capturat de poliţişti, fiind prins în trenul spre Lehliu Gară, ieri după-amiază, în papuci de casă. Acesta se ducea la casa părinţilor săi din localitatea călărăşeană Lehliu Gară.  Pătru a declarat că a fost bătut de colegii de celulă, obligându-l să fugă cu ei. De asemenea, tânărul a spus că ceilalţi doi au forţat gardul şi l-au rupt.

Mircea Vasile, zis „Carbon”, de 35 de ani, este în continuare de negăsit, deşi este căutat de poliţişti din toată ţara, fiind dat în consemn la toate punctele de trecere a vămii.

Cei care au informaţii despre fugari au la dispoziţie linia de urgenţă 112. Inspectoratul General de Poliţie oferă recompensă tuturor celor care aduc informaţii valoroase în desfăşurarea anchetei.
„Deocamdată nu este stabilit cuantumul răscumpărării. Va fi în funcţie de importanţa informaţiei aduse“, a mai spus Ciocan.

Coste Pătru a fost prins de Poliţia Capitalei ieri Mihai Spiridon a fost şi el reţinut astăzi Vasile Mircea Tudor se află încă în libertate
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite