Bucureşti: UPDATE Criminalul furase un BMW anul trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei, Christian Ciocan, Nicolae Dragolea, urmăritul general din Timişoara, se legitima peste tot cu numele de Dan Braşoveanu. În luna octombrie a anului trecut el a furat un BMW de la un cetăţean din Capitală.

BUCUREŞTI: Urmărit general de 6 ani, prins de poliţiştii bucureşteni

BUCUREŞTI: Infractor urmărit internaţional, prins în sectorul 3

BUCUREŞTI: Membrii unei grupări de traficanţi de droguri au fost arestaţi


În urmă cu mai bine de un an, un bărbat din Bucureşti a făcut plângere la Poliţia Capitalei pe numele unui anume Dan Braşoveanu, care i-a furat BMW-ul, potrivit lui Christian Ciocan.

A doua zi bărbatul şi-a retras plângerea, motivând faptul că limuzina de lux i-a fost înapoiată.

În urmă cu o lună, un alt bucureştean a făcut plângere la Poliţie pe numele Dan Braşoveanu care i-ar fi furat telefonul mobil. Ieri-dimineaţă, el l-a văzut pe „domnul Braşoveanu“ în parc, stând de vorbă cu bătrânii care joacă şah în Parcul Moghioroş, din sectorul 6. El a chemat Poliţia, iar agenţii de la Secţia 22 l-au legimitat.

Bărbatul a declarat că îl cheamă Ciprian Cerga şi că este din judeţul Dolj.

Poliţiştii l-au dus la secţie şi după ce l-au ampretat au descoperit că ce anchetat este Nicolae Dragolea, urmărit general din anul 2003, pentru un caz de omor săvârşit în anul 1995 în Timişoara. Pe numele său se eliberase un mandat de executare a închisorii.

Dragolea se află în prezent în arest la Secţia 22, iar zilele viitoare va fi depus la un penitenciar din Capitală, potrivit lui Christian Ciocan.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite