Bucureşti: Taxa de intrare în campusul de la UPB s-a triplat de astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a intra cu maşina în incinta Universităţii Politehnica Bucureşti (UPB) studenţii trebuie să plătească de astăzi 6 lei, în loc de 2 lei cât costa un bilet de intrare.

„Cei doi poliţişti şi alţi doi portari care se aflau lângă barieră nu mi-au explicat pentru ce trebuie să plătesc şase lei“, a spus Dorin Irimia, student la UPB.

De astăzi, cei care intră cu maşina în campus primesc în schimbul a şase lei un bilet, însă acesta nu este completat cu data zilei respective, după cum a mărturisit studentul.
 
Potrivit reprezentantului UPB Cornel Chira, decizia majorării taxei de intrare în campus a fost luată pentru că cei care intrau cu maşina nu erau numai studenţi şi reprezentanţi ai Universităţii.

„Astfel, campusul s-a transformat într-o mare parcare. A fost majorată numai taxa intrării din Bulevardul Iuliu Maniu, nu şi cea dinspre Splai“, a explicat Chira.

De asemenea, conducerea UPB va decide în perioada următoare dacă această taxă va rămâne valabilă şi pentru cei care învaţă sau predau aici.

Majorarea taxei de intrare coincide cu debutul sesiunii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite