UN MECI CA UN RĂZBOI: derby-ul anului, Dinamo-Steaua, blochează Capitala! Luni, 700 de "războinici" vor ieși în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Cel mai așteptat meci al sezonului, derby-ul dintre Dinamo și Steaua, se va juca luni, 5 decembrie. Pentru că partida este inclusa de Jandarmerie în rândul meciurilor cu grad ridicat de risc, se va asigura o pregătire specială din partea forțelor de ordine, care vor acoperi atât zona stadionului, cât și principalele bulevarde ale arenei.

Astfel, pe lângă cei 500 de jandarmi care vor ieși în stradă, vor fi și peste 200 de polițiști din cadrul Poliției Capitalei, care vor acționa pentru menținerea ordinii publice in zona Stadionului Complexului Sportiv „DINAMO”.
Polițiștii bucureșteni vor intreprinde masuri de menținere a ordinii publice pe traseele de deplasare a echipelor și suporterilor, catre si lângă stadion.

De asemenea, Brigada Rutiera a Capitalei va acționa pentru fluidizarea traficului rutier in zona adiacenta stadionului si pentru devierea si restricționarea traficului, daca situația impune.

Poliția Capitalei recomanda suporterilor sa aiba la ei actul de identitate pentru a se legitima la solicitarea forțelor de ordine, dar si biletul de acces. Spectatorii nu au voie sa introduca pe stadion bauturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune in pericol securitatea participanților la meci.

De asemenea, este interzisa afișarea de inscripții care incita la ura națională, rasiala ori religioa.

Este interzis accesul in arena sportiva cu umbrele de ploaie, fiind recomandate utilizarea pelerinelor de ploaie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite