ULTIMA ORĂ Un BMW și un Chevrolet, grav avariate după ce au dărâmat un semafor în sectorul 3. Șoferul vinovat a ajuns la spital! (foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân din București a fost transportat de urgență la spital, în această seară, după ce a provocat un grav accident rutier în sectorul 3.

Accidentul a avut loc în jurul orei 22.30 la intersecția bulevardului Camil Ressu cu strada Fizicienilor. Martorii oculari au povestit pentru jurnaliștii Adevărul de Seară că ciocnirea s-a produs din cauza autoturismului Chevrolet Aveo, condus de un bătrân de 65 de ani, care a virat la stânga pentru a intra pe strada Fizicienilor, fără a acorda prioritate.

El a fost izbit din plin de un BMW seria 3, care venea dinspre Dristor și se îndrepta către Piața Trapezului, pe Camil Ressu, și a fost aruncat într-un semafor. Din cauza impactului puternic, ambele autoturisme au fost grav avariate, iar semaforul a fost lovit și aproape trântit la pământ.

  

Impactul a fost violent
Semaforul a fost aproape trântit la pământ

Celălalt șofer, în stare de șoc

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului autoturismului Chevrolet Aveo, care a suferit o hemoragie puternică și a fost transportat la spital de un echipaj SMURD pentru a primi îngrijiri medicale.

Împreună cu el în mașină se mai afla nepoata sa în vârstă de 5 ani, care din fericire a scăpat doar cu o sperietură.

Șoferul BMW-ului, în vârstă de circa 30 de ani, nu a fost rănit, dar și-a revenit cu greu din șoc pentru a povesti oamenilor legii ce s-a întâmplat. Polițiștii de la Rutieră continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. 

  

Echipajul SMURD l-a preluat rapid pe șoferul rănit
Autoturismul Chevrolet, imediat după accident
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite