Hoţul maşinii lui Becali, reţinut de Poliţie pentru o crimă din 2008. Victimă: tot un machedon!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sandu Geamănu, faimosul interlop implicat în furtul maşinii lui Gigi Becali în 2009, a fost ridicat de poliţiştii bucureşteni şi dus la audieri. El e bănuit că a ucis un bătrân de 74 de ani, în urmă cu trei ani.

Crima, care a avut loc la data de 19 noiembrie 2008 în cartierul bucureştean Prelungirea Ghencea, i-a uimit pe poliţişti prin cruzimea cu care a fost comisă, rămânând nerezolvată pentru o bună perioadă de timp.

Un machedon în vârstă de 74 de ani a fost torturat şi jefuit atunci în propria locuinţă din sectorul 6. Autorii au fugit cu 250.000 de lei şi un autoturism Audi Q7, pe care au reuşit să-l vândă ulterior. La acel moment, anchetatorii au avut la dispoziţie mai multe imagini cu agresorii, însă aceştia purtau măşti, aşa că nu au putut fi identificaţi.

Azi-dimineaţă poliţiştii au descins la locuinţa lui Sandu Geamănu, pe numele său real Ilie Alexandru. El a fost dus la sediul Poliţiei Capitalei, împreună cu un alt complice, fiind acuzat de omor deosebit de grav cu consecinţe deosebit de grave şi violare de domiciliu.

Poliţiştii îi caută şi pe David Constantin Stan şi pe Niculae Tinel, implicaţi şi ei în furtul maşinii lui Becali, pe care îi bănuiesc că au participat la jaful din Prelungirea Ghencea.

Rămâneţi pe bucuresti.adevarul.ro pentru detalii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite