Turneu de tenis de masă în scop caritabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, la ora 17.30 şi poimâine, la ora 9.00, va avea loc la Top Tennis Arena din Capitală, cea de-a doua ediţie a turneului de tenis de masă, care are ca scop strângerea de fonduri pentru bolnavii şi pacienţii Fundaţiei Hospice Casa Speranţei.

La acest eveniment sunt aşteptate să participe atât personalităţi din lumea sportului cât şi vedete autohtone cum ar fi: Otilia Bădescu - campioană europeană la tenis de masă, Andreea Răducan - campioană mondială la gimnastică, Irina Hănescu - campioană naţională la înot, Gina Pistol – model, Geanina Varga – prezentatoarea ştrilor sportive Prima TV, Andrei Duban - actor şi Cristi Brancu prezentatorul emisiunii Agentul VIP de pe Antena 2.

În cadrul acestei competiţii vor participa 32 de echipe alcătuite din câte patru jucători ce reprezintă companii de renume din Romania, faţă de 16 echipe câte au participat anul trecut.

Donaţia minimă a fiecărei echipe este de 300 de euro, iar fondurile strânse în urma înscrierii acestora la turneul de tenis de masă vor fi folosite pentru servicii de îngrijire medicală specializată în cazul copiilor şi adulţilor cu boli terminale aflate în stadii avansate din Braşov, Bucureşti, Făgăraş şi Zărneşti.

Invitaţii aşteptaţi sunt încântaţi de iniţiativa acestui eveniment, fiind dornici să se implice în astfel de competiţii cu scopuri caritabile pe care le susţin şi le consideră un bun prilej de a oferi  o şansă persoanelor cu probleme de sănătate, sperând ca banii strânşi să le fie de ajutor.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite