Tu cum sărbătoreşti Ziua Naţională a Pasiunilor?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua de 23 septembrie a fost declarată zi oficială de distracţie pentru toţi cei care au făcut dintr-un hobby un stil de viaţă. Cei care sunt în căutarea unei activităţi de recreere sunt aşteptaţi, astăzi, în Centrul Vechi,într-unul din cele 23 de localuri care îţi vor sărbători pasiunile.

Trageri cu arcul, escaladarea unor clădiri, jocuri de tenis, proiectate pe cel mai mare ecran din România - magazinul Cocor, jocuri cu Wii pe singura faţadă fără geamuri din Centrul Vechi al Capitalei. Veţi avea parte de caricaturi cu Horatiu Malaele, degustări de branzeturi, vin şi trabuce, dar şi de un panou de certcetare, asortat cu putin Enduro.

La atelierul de Inovaţie Auto va fi prezent Volkswagen, iar la cel pe numai 2 roţi, un alt brand prieten, dar pe 4 roţi – Skoda! Odată cu lăsarea serii, motoarele Offroad-urilor vor fi turate! Se vor aprinde proiectoarele şi se va pleca în traseu de noapte, devenind obicei la Ziua Naţională a Pasiunilor.

Nu uitaţi de, Marşul Fotografilor. După ce se închide bursa de shimb a aparatelor foto şi a accesoriilor, introdusă anul acesta, marşul porneşte prin Centrul Vechi, traseul unind punctele fotografiabile, printre cele 23 de Ateliere.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite