Trupe de circ din Spania, Italia şi Serbia se întrec la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Artă a Circului, la care vor participa trupe din Spania, Italia şi Spania, va începe mâine, a anunţat Circ & Variete Globus.

Astfel, Circul “Aquatico Zoppis” va evolua începând de mâine de la ora 11.00 la Circul Globus cu spectacolul “Magnifico”, o incursiune fascinantă în lumea din adâncuri, în care coralii, broaştele ţestoase, scoicile, căluţii de mare şi peştii răpitori dansează, fac jonglerii şi acrobaţii la “adâncimea” pământului.

În Parcul Titan va putea fi văzut de mâine, tot de la ora 11.00, Circul Aquatico Loredana Bellucci din Italia, într-un spectacol în care vor intra multe animale-artiste. Italienii de la Loredana Bellucci promit o călătorie alături de “Piraţi, în căutarea fericirii eterne”.

În Parcul Drumul Taberei, “Americano” vine de la ora 11.00 cu un spectacol de nivel occidental, creat într-o manieră tradiţională. Aici, feriţi de magia apei, sub soarele deşertului, spectatorii vor admira cămile nonşalante, vor cutreiera zone aride unde vor întâlni lame sprintene, vor asista la numere de iluzionism care duc cu gândul la iscusinţa vrăjitoarelor din poveştile orientale şi vor admira stelele acrobaţiei la înălţime într-o demonstraţie de echilibristică şi mobilitate fără egal.

Cele trei spectacole vor putea fi urmărite zilnic până pe data de 3 iunie, când competiţia va fi declarată închisă. Cei care vor cumpăra bilete pentru toate cele trei spectacole vor putea obţine un abonament, care odată vizat în fiecare loc, le va asigura posibilitatea vizionării gratuite, în perioada octombrie-decembrie a celei mai noi producţii Circ & Variete Globus “Profetiile Mayase”.

În data de 5 iunie, în cadrul unui spectacol de gală, cele trei jurii – Juriul de Specialitate, Juriul Artiştilor şi Juriul Copiilor vor anunţa spectacolul câştigător al acestei ediţii, cea mai bună producţie urmând a fi evaluată în ansamblu, de la primul gong până la aplauzele de final.




București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite