Trupa XTREME dansează pe fațada Ibis Hotel. Vezi aici acrobațiile efectuate la 30 de metri înălțime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 15 iunie, trupa XTREME, una dintre puținele trupe din lume care dansează pe fațadele clădirilor, va dansa în fața bucureștenilor în cadrul unui show susținut pe fațada hotelului Ibis- Gara de Nord.

Până pe data de 15 iunie, bucureștenii pot participa la repetițiile acrobaților de la XTREME, fațada hotelului devenind scena unui show în care sincronul dintre muzică și coregrafie este esențial.

Abordarea artistică modernă a acrobației, îmbinată cu performanța autentică, face ca trupa XTREME să fie foarte căutată în țară și în străinătate.

Unul dintre show-urile lor, "Vertical", a devenit o prezență constantă la festivalurile internaționale de teatru. După participarea la B-FIT in The Street, la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, după spectacole în Spania și Israel și chiar un show în pauza meciului din finala Cupei României la fotbal (Brașov, mai 2011), XTREME pregătește un spectacol nou, cu ajutorul Carlsberg.

Spectacolul de pe 15 iunie, susținut după ora 22, va avea loc la 30 de metri înălțime, iar acrobații trupei XTREME vor fi ajutați de alpiniștii Escape.

Trupa XTREME a făcut show la B Fit in The Street. Vezi VIDEO:

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite