Bucureşti: Trupa Kumm lansează albumul „Far from telescopes“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii trupei Kumm au susţinut astăzi o conferinţă de presă la Muzeul Ţăranului Român din Capitală, cu ocazia lansării noului lor album, „Far from telescopes“.

Cel de-al cincilea album al trupei Kumm va fi lansat vineri, pe 30 octombrie, în clubul The Silver Church, unde băieţii vor susţine un concert de la ora 21.30. Accesul publicului se va face începand cu ora 20.00.

INEDIT: Trupa KUMM va cânta în sufrageriile fanilor

CONFERINŢĂ. Trupa Kumm lansează albumul „Far from telescopes“

Biletele se mai pot cumpăra şi în seara evenimentului şi vor costa 25 şi 35 de lei. Biletul de 35 de lei include CD-ul original „Far from Telescopes“. Concertul din clubul The Silver Church continua cu un after-party, mixing the telescopes, cu Khidja (Rusu şi Folore).

image



„Far from telescopes“ conţine 12 piese audio, dar şi câteva înregistrări brute. Albumul a fost înregistrat de cei şase membri în studioul Viţa De Vie, iar piesele au fost masterizate ulterior la New York.

This is the ending of a new beginning …It is a meaning behind the meaning …And I love you so….So far from the telescopes…

Despre trupa KUMM
KUMM este o trupă din România, cu 12 ani de activitate. De la înfiinţare, trupa KUMM a susţinut concerte în România, Germania, Elveţia, Turcia, Cehia, Ungaria, Italia, Republica Moldova şi Bulgaria.



Discografie:
„Moonsweat March“ (2000)
„Confuzz“ (2002)
„Angels & Clowns“ (2005)
„Different Parties“ (2006)
„Lo-Fi Poetry“ (2007)
„Far from Telescopes“ (2009).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite