Trotuar cu capcane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

anunţă pe şoferi de existenţa trecerii şi care este o capcană pentru pietoni. Mai exact, semnul este un "loc de dat cu capul".Indicatorul este aşezat chiar lângă colţ, greu vizibil din

anunţă pe şoferi de existenţa trecerii şi care este o capcană pentru pietoni. Mai exact, semnul este un "loc de dat cu capul".
Indicatorul este aşezat chiar lângă colţ, greu vizibil din anumite unghiuri, pe un stâlp puţin înclinat spre trotuar. Iar trotuarul este ceva mai îngust decât în mod normal. Problema este că indicatorul este ridicat doar la vreun metru şi jumătate de asfalt şi cei care vin, mai grăbiţi sau mai spre amurg, de pe Calea Călăraşi să facă dreapta pe str. Gion văd cu greu spatele indicatorului, vopsit în aceeaşi culoare cu asfaltul. Mai mult, marginile indicatorului sunt îndoite spre spate şi sunt tăioase ca nişte cuţite. Confirmarea că este un loc periculos ne-a venit dintr-o farmacie care ocupă colţul cu pricina. "Săptămâna trecută au intrat la noi trei oameni cu capetele sparte. Aveau, pur şi simplu, găuri în frunte!", ne-a explicat farmacista. "Noi am sunat la poliţie şi la primărie să-i anunţăm, dar încă n-a venit vreo echipă să constate", ne-a mai explicat aceasta. Nu ştim dacă situaţia l-ar fi interesat pe cel al cărui nume îl poartă strada cu pricina, autor al neîntrecutei "Istoria Bucureştilor" (1899), plină de savuroase întâmplări, dar primăria ar trebui să fie!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite