Tricotajele au invadat magazinele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

cerute şi mai bine vândute produse au fost tricotajele, magazinele bucureştene au preluat "reţeta" şi au adus modele dintre cele mai diverse şi potrivite pentru orice ocazie. Tricotajele se

cerute şi mai bine vândute produse au fost tricotajele, magazinele bucureştene au preluat "reţeta" şi au adus modele dintre cele mai diverse şi potrivite pentru orice ocazie. Tricotajele se numără printre cele mai bine vândute produse, spun reprezentanţii magazinelor, mai ales că în această perioadă unele se găsesc încă la reduceri.
Anul acesta se poartă în special bolerourile, iar culorile dominante sunt roşu, negru, alb, dar şi albastru, în funcţie de ocazie. La magazinul "Guara", o rochie tricotată ce se poate purta şi în combinaţii costă 150 RON, iar un bolero 110 RON. Un pulover cu model floral ajunge la 110. La "Only", puloverele crem, roşii, albe şi albastre, pentru ţinuta de zi costă, la reducere, de la 70 la 98 RON, după ce înainte fuseseră 130 RON. Puloverele pentru ţinuta office se găsesc la "Only" la 70 RON sau la 112 RON, în timp ce la "Kara", un pulover-sacou este 67 RON.

Fularele tricotate - preferatele tinerelor
La magazinul "Azade" din Unirea Shopping Center oferta de fulare tricotate este variată: în diverse culori şi de diferite lungimi, se găsesc acum şi la reducere. "Foarte multe domnişoare au cumpărat fulare şi am remarcat că nu a contat culoarea, oricum în sezonul ăsta combinaţiile au fost din cele mai ciudate", spune reprezentanta magazinului. Aici, un fular costă de la 89 la 71 RON, dar ajunge şi la 51 RON.
Iubitoarele stilului elegant pot alege din magazinul Unirea jachete lungi, tricotate în diverse culori, al căror preţ ajunge la 109.5 RON, dar şi modele mai scurte, la 65 RON. La "Just Sons Studio" bluzele tricotate costă în jur de 60 RON, în timp ce un maiou, cu garnitură de puf alb şi roşu, aşa ca pentru mărţişor, este 160 RON. Aici se găsesc chiar şi cizme cu model tricot. O pereche este 160 RON.

Poncho, la mare căutare
Magazinul "Azade" vine cu o ofertă variată de poncho. Colorate sau uni, lucrate normal sau cu ochiuri largi, poncho sunt potrivite oricărei categorii de vârste. În această perioadă, ele se găsesc la preţuri reduse. Astfel, un poncho ajunge la 80 RON, dar şi la 120 RON, modelele mai complicate.Magazine: "Guara", "Only for you", "Azade", "Just Sons Studio" - în Unirea Shopping Center

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite