Trenul cu focoase a fost oprit pentru un ciubuc. Mecanicul a vrut să facă speculă cu motorină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că scandalul cu focoasele dispărute din trenul către Bulgaria a avut la bază dorinţa mecanicului de a câştiga nişte bani în plus vânzând 70 de litri de motorină.

UPDATE 0RA 13.50:

Surse judiciare au declarat că jandarmii nu au acționat conform protocolului, care prevede că forțele de ordine trebuie să păzească vagoanele pe timpul staționării. "În loc să asigure paza vagoanelor, jandarmii s-au uitat la televizor", au declarat surse din rândul anchetatorilor.

Mecanicul şi ajutorul de mecanic au fost anchetaţi, noaptea trecută, după ce anchetatorii au descoperit că cei doi opriseră trenul pentru a vinde aproximativ 70 de litri de motorină. Potrivit Realitatea TV, focoasele ar fi dispărut în timpul vânzării bidoanelor cu motorină.

Dați click pe imagine pentru a vedea o galerie foto de la fața locului

image
image
image

Procurori din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti au dispus, la data de 17 iulie 2011, începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în dauna avutului privat şi rupere de sigilii.

Până în prezent, anchetatorii au audiat cel puțin 50 de persoane și au ridicat documentele referitoare la încărcătura de focoase.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite