Trei pietoni au fost răniți în mai puțin de 24 de ore. Alți trei șoferi au fost prinși băuți la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițitșii de la Brigada Rutieră au fost solicitați să cerceteze, în ultimele ore, trei accidente rutiere soldate cu victime și au prins un șofer care conducea fără permis.

O femeie în vârstă de 82 de ani a fost rănită, ieri după-amiază, în timp ce traversa strada prin loc nepermis și fără să se asigure. Polițiștii susțin că la volan se afla Jan C.de 60 de ani care conducea un autoturism marca Dacia Logan pe Șoseaua Pantelimon.

La intersectia cu Aleea Elev Ștefănescu nu a mai putut-o evita pe victim. Bătrâna a fost internată în spital, iar șoferul care nu era băut va fi cercetat de polițiști.

Un alt accident de circulație s-a produs, ieri, în dreptul stației RATB, Hala Traian unde o mașină l-a lovit pe Aurel B. de 57 de ani.

 Bărbatul încerca să traverseze strada prin dreptul indicatorului „Trecere pentru pietoni“ când a fost accidentat de Bogdan L. de 28 de ani, care conducea un autovehicul marca Peugeot pe strada Traian dinspre Calea Călărașilor către Pache Protopopescu.

A căzut de pe bicicletă

La spital a ajuns și o femeie de 31 de ani care, ieri,se afla cu bicicleta pe Calea 13 Septembrie dinspre Șoseaua Panduri către strada Sebastian.

Polițiștii spun că Roxana V. a traversat intersecția cu Șoseaua Progresului și din cauza neatenției și a faptului că drumul avea denivelari, s-a dezechilibrat. Ea a căzut și s-a accidentat având nevoie să fie transportată la spital.

Aseară, un cetățean macedonean a trebuit să dea și el explicații polițiștilor după ce a accidentat un bărbat care merge ape un moped. Vasko M. de 29 de ani, din Republica Macedonia conducea un autovehicul marca Alfa Romeo pe Calea Griviței, dinspre Podul Grant către A.I. Cuza.

Când a ajuns în intersectia cu Bd. Nicolae Titulescu, el nu a acordat prioritate celor care circulau din sens opus, la efectuarea virajului la stânga și a intrat în coliziune cu un moped condus de M. Ionel de 41 de ani, din judetul Ilfov.

Victima a ajuns la spital, dar nu a rămas internată.

Trei șoferi beți și unul fără permis de conducere

Noaptea trecută, polițiștii bucureșteni au surprins în trafic și trei șoferi de 21, 24 și 34 de ani care conduceau băuți. Unul dintre ei avea chiar 1,35 mg/l alcool în aerul expirat.

Un alt tânăr de 21 de ani se urcase la volan deși nu avea permis de conducere. Polițiștii spun că,  în jurul orei 2.40, pe strada Vasile Croitorua fost depistat Florian G. care conducea un autoturism marca VW.

Mașina avea și numerele de înmatriculare ale autoturismului expirate.

El este cercetat pentru infracțiunile de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite