Bucureşti: Trecerea de pietoni care te trimite în gard

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ABERAŢIE Zebra de la intersecţia Bulevardelor Ion Mihalache şi Banu Manta se termină într-un gard de fier. Bucureştenii care vor să traverseze strada pe la zebra buclucaşă trebuie să aştepte trecerea maşinilor chiar în stradă, dincolo de gărduleţ.

Trecerea de pietoni care traversează Bulevardul Ion Mihalache la intersecţia cu Banu Manta îi lasă cu gura căscată pe cei care traversează strada prin acel loc. Asta pentru că zebra se opreşte chiar într-un gard.

„Este anormal ce se întâmplă! Practic eşti nevoit să păşeşti gardul şi să calci spaţiul verde sau să ocoleşti. Cred că trebuia făcută în altă parte. Este amplasată greşit“, s-a plâns Adriana, o tânără în vârstă de 23 de ani, care locuieşte în zonă. Ionuţ Oprea, un alt bucureştean care traversa ieri strada pe trecerea de pietoni buclucaşă consideră că zebra este un pericol pentru pietoni. „Dacă nu eşti atent rişti să intri în gărduleţ! Asta se întâmplă numai în România! Sper să se ia o măsură după ce veţi scrie în ziar“, a spus bărbatul.

„Este o problemă!“
Inspectorul principal al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, Daniel Piştea, a declarat, pentru „Adevărul“, că Poliţia Rutieră propune Administraţiei Străzilor din cadrul Primăriei Capitalei marcarea trecerilor de pietoni acolo unde se produc cele mai multe accidente.

 „Dacă pietonii nu pot urca pe trotuar după ce traversează strada este o problemă. Luni vom merge să verificăm. Dacă într-adevăr este o problemă, o vom soluţiona imediat. Vom anunţa reprezentanţii Administraţiei Străzilor şi vom propune remedieri“, a spus reprezentantul poliţiei. El a adăugat că există posibilitatea ca gărduleţul să nu fi fost prevăzut în plan sau pur şi simplu să fi fost construit după marcarea trecerii de pietoni.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite