Tratamente împotriva căpuşelor în Parcurile Crângași, Drumul Taberei și Giulești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În parcurile din sectorul 6 a demarat o campanie de deparazitare, după ce în ultima perioadă a fost semnalată în toată ţara o adevărată invazie de căpuşe.

Astfel, campania de deparazitare s-a desfășurat în parcurile Drumul Taberei, Crângași şi Giulești, în Cartierul ANL „Constantin Brâncuși” și în zona Grozăvești. S-a acționat în principal, în spațiile de joacă pentru copii și în cele destinate animalelor.
      
Simultan cu acţiunile de deratizare, vor fi realizate şi tratamente de combatere a ţânţarilor, atât în habitatele unde dezvoltarea acestora a fost posibilă în anotimpul rece, cât şi la nivelul vegetaţiei, spaţiilor verzi, aliniamentelor stradale şi grădinilor publice.

Campania va continua și în zilele următoare în toate parcurile și grădinile sectorului 6, urmând să fie acoperită o suprafață de aproximativ 150.000 de metri pătraţi. 
 
Cetăţenii care doresc să transmită o solicitare pentru tratamente pot contacta Serviciul Sanitar Veterinar, Fitosanitar la numărul de  telefon 021.5298.496/497 sau Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, la numărul de telefon 021.410 09.57

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite