Tramvaiele din Viena vor avea caroseria facută la Uzina RATB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tramvaiele din Viena vor avea caroseria facută la Uzina RATB, după ce Regia a semnat un contract cu Siemens Austria.

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a anunţat, duminică, într-un comunicat de presă, că va produce în Uzina proprie module complete de caroserie pentru tramvaiele Siemens.
Primul modul va fi livrat în vara anului 2011, părţile convenind asupra extinderii contractului, pe viitor urmând să fie furnizate 60 de module.
"În data de 09.12.2010, Regia Autonomă de Transport Bucureşti, cel mai mare operator de transport public de suprafaţă din ţară şi Siemens Austria, unul dintre cei mai mari producători şi furnizori de tehnologie în domeniul transporturilor la nivel mondial, au pus bazele unei noi colaborări prin care se doreşte modernizarea parcului industrial, Regia reuşind să se ridice la pretenţiile de calitate cerute de Siemens", se arată în comunicatul RATB.

Contractul a fost semnat de Adrian Criţ, directorul general al RATB, şi de Andreas Schwendemann, directorul Diviziei Transport Public Siemens.
Conducerea Regiei a demarat încă de la instalare discuţii pentru ca în Uzină să se execute şi comenzi externe, în condiţiile în care aici işi au locul de muncă circa 1.200 de angajaţi, a precizat sursa citată.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite