Tramvaiele-gondolă blocate după potop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de tramvaie au rămas blocate pe şine în această dimineaţă, pe Bulevardul Dimitrie Pompei, din cauza apei care s-a strâns pe caqlea de rulare după potopul de noaptea trecută.

Vatmanii au aşteptat ore în şir în tramvaie sau au coborât pe trotuare, în aşteptarea unei soluţii salvatoare. „De la 6.30 stăm aici blocaţi, din cauza apei, după furtuna de aseară. Nu au trimis şi ei o vidanjă să tragă apa de pe şine!“, a spus unul dintre vatmani.

„E bine că în 15-20 de minute au băgat maşina 616 ca să preia călătorii, i-au prelungit traseul. Problema e că nu vine mai repede vidanjă să tragă apa. Nu prea-i interesează!“, a spus o vătmaniţă.

În jurul orei 8.00, mai mulţi muncitori au venit cu o pompă şi încercau să tragă apa. „De la ora 6.40 stau aici, blocat. E apa mare ceva mai în faţă. Deja două vagoane ale unui tramvai au luat apă. Călătorii au fost preluaţi de autobuzele 616 pentru că i-au prelungit traseul“, a spus Marian, vatman, 55 de ani.

În staţia de tramvai Electronica, o călătoare aştepta tramvaiul. „Se vede că e o îmbulzeală şi că tramvaiele sunt blocate. După ce că veneau şi aşa greu, acum nu mai circulă deloc. Cred că colegii mei de serviciu au găsit altă metodă de a ajunge azi la serviciu“, a spus Nicoleta Zamfir, 57 de ani.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite