Tramvaiele 21 şi 34 circulă din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri s-au repus în funcţiune tramvaiele care circulă pe rutele Pasaj Colentina - Piaţa Sf. Vineri şi Bucur Obor -Gara de Nord. După mai bine de un an de şantier pe traseul

Ieri s-au repus în funcţiune tramvaiele care circulă pe rutele Pasaj Colentina - Piaţa Sf. Vineri şi Bucur Obor -Gara de Nord.

După mai bine de un an de şantier pe traseul Colentina-Moşilor, modernizarea liniei de tramvai 21 a fost ieri finalizată. "Cel mai greu a fost să mutăm maşinile parcate pe linie şi să convingem şoferii să nu mai parcheze aici", a spus viceprimarul Capitalei, Răzvan Murgeanu, prezent ieri la inaugurare.

Linia 21 a revenit astfel pe traseul de bază dintre Pasajul Colentina şi Piaţa Sfânta Vineri, pe Şos. Colentina, Bucur Obor, Calea Moşilor, strada Sfânta Vineri. Pe această rută vor circula 18 tramvaie, la un interval de cinci minute.

Tramvaiul 34 a fost repus în circulaţie parţial, între Bucur Obor şi Gara de Nord, lucrările la tronsonul Mihai Bravu nefiind încă terminate. "În octombrie se va circula pe tot traseul", a promis Murgeanu.

El a mai adăugat că "următoarea linie care va fi redată bucureştenilor va fi cea de pe Şoseaua Olteniţei, în jur de 5 august". Lucrările la liniile 21 şi 34 au costat municipalitatea aproape 350 de milioane de lei.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite