Trăieşte în teroare de când un interlop a violat-o şi a scos-o la plimbare prin mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilinca Paraschiv, care a fost agresată sexual la începutul acestei luni de către Dorel Marin, un cunoscut mafiot bucureştean, a apelat la „Adevărul de Seară“ pentru ajutor. De când a depus plângere la Poliţie, bucureşteanca se teme pentru viaţa ei şi a familiei sale. Ea a primit nenumărate ameninţări de la agresor, care a promis că se va răzbuna pentru că a fost turnat.

Citeşte şi: Violatorul de retardaţi, scos din casa ororilor

Ilinca Paraschiv a apelat la redacţia ziarului nostru, fiind îngrozită de ameninţările celui care a profitat de ea la data de 2 martie. De când s-a întâmplat nefericitul incident, femeia se teme pentru siguranţa ei şi a celor trei copii.

„Am două fete, una la facultate şi încă încă una la liceu şi un băiat, în vârstă de 12 ani. Nici nu i-am mai lăsat să meargă la cursuri de atunci. Trăim într-o continuă groază“, spune cu lacrimi în ochi Ilinca Paraschiv.

La începutul acestei luni, în timp ce se întorcea de la piaţă, bucureşteanca a fost abordată de către Dorel Marin (foto), zis şi Mână Scurtă, care a început să-i pună întrebări despre fostul ei soţ, pe care îl ştia din vedere.

Mafiotul mai era însoţit de încă doi prieteni cunoscuţi în lumea interlopă - Adi Boss şi Sandu al lui Zorro.



A plimbat-o prin Mall după ce a violat-o
Mână Scurtă a băgat-o cu forţa în maşina sa, un BMW Seria 7, după ce a lovit-o de câteva ori. Agresorul a dus-o pe bucureşteancă într-o casă din cartierul Giuleşti unde a violat-o. După aceea, a pieptănat-o, a parfumat-o şi a scos-o la plimbare în Plaza Mall. Femeia a mers la toaletă şi a reuşit să vorbească cu fostul soţ. Acesta din urmă a anunţat poliţia.

image

Bucureşteanca a făcut patru plângeri până în momentul de faţă pentru ca Marin Dorel să ajungă după gratii, mai ales pentru că interlopul a continuat să o ameninţe după incident. El i-a promis că se va răzbuna. Ultima oară, mesajul de ameninţare a fost transmis printr-un cunoscut al femeii.

Violatorul, în libertate
Oamenii legii susţin că până în momentul în care nu i se va elibera un certificat medico-legal, mafiotul este cercetat în libertate. „Nu s-a propus arestarea sa până nu avem confirmarea că a fost violată de la INML. În acel moment fapta sa va putea fi încadrată din punct de vedere juridic“, a declarat comisarul-şef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Marin Dorel este cunoscut în lumea interlopă pentru un scandal care s-a petrecut în urmă cu cinci ani la o spălătorie din Ferentari când a tras cu puşca în membrii unei găşti rivale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite